Főoldal
!!! AKTUÁLIS !!!
Kapcsolat
Bemutatkozó
Miért éppen Lélekmesék?
BabaBibe Játszócsoport kisgyermekeknek
Szülő-csecsemő és kisgyermek konzultáció
Kincskereső Meseterápiás Módszer
Bibe Intuitív Szülő Program
Kommunikációs tréning szülőknek
Szakmai partnerek...
Galéria

Török Gabriella

1971-ben születtem Budapesten. 
Első diplomámat az Államigazgatási Főiskolán szereztem (1993).
1997-ben, várandósságom, anyává válásom kapcsán találkoztam először azzal gondolkodással, szakértelemmel, melyeket ma már én is igyekszem szakemberként továbbadni, és ezzel azoknak a családoknak segíteni, akik most élik át a koragyermekkor varázsos, de olykor nehéz időszakait.
2004-ben az Eszterházy Károly Főiskolán művelődésszervező-gyermek szabadidőszervező diplomát szereztem.
2005-2007-ben szülőkkel, gyermekekkel végzett munkám okán kezdtem el foglalkozni a lélektan területével.
2008-ban indítottam az első játszócsoportot 0-3 éves korú gyermekek és szüleik számára, Zuglóban. Ezzel párhuzamosan kezdtem tanulni,  a Lelki Egészségvédő Alapítvány keretén belül, dr. Antalfai Mártától az  általa kidolgozott Kincskereső Meseterápiás Módszert. Ennek mentén a módszer oktatója és alkalmazója lettem
A Wesley János Főiskolán, "Komplex művészeti terapeuta" szakirányon oktatok, vezetek saját élményű csoportot a módszerrel, valamint önismereti csoportokat, meseterápiás szakmai műhelyeket tartok,  és vállalok egyéni személyiségfejlesztő foglalkozást a meseterápia módszerével. 
2012-ben a PPKE BTK Pszichológia Intézet által indított másoddiplomás képzésben integrált szülő-csecsemő és kisgyermek konzulens diplomát szereztem.
2013-ban Ferenczi Szilvia fejlődéspszichológus kolléganőmmel létrehoztuk a Bibe Intuitív Szülő Programot, melynek egyik alapvető célja a koragyermekkorról szakmailag hiteles tudás átadása, a prevenció, illetve a regulációs zavarok intervenciója, szülő-csecsemő/kisgyermek konzultációk biztosítása.
2014-ben a Kommunikációs és Kapcsolatépítő Képző Központ Egyesület (korábban: Magyarországi Gordon Iskola Egyesület) keretén belül elvégeztem a Gordon kommunikációs insturktori képzést, szülői kommunikációs trénerként tudásomat e szemlélettel is bővítettem.