Főoldal
!!! AKTUÁLIS !!!
Kapcsolat
Bemutatkozó
Miért éppen Lélekmesék?
BabaBibe Játszócsoport kisgyermekeknek
Szülő-csecsemő és kisgyermek konzultáció
Kincskereső Meseterápiás Módszer
Bibe Intuitív Szülő Program
Kommunikációs tréning szülőknek
Szakmai partnerek...
Galéria

Mesés esküvő = boldog házasság?

Intenzív meseterápiás kurzus menyasszonyoknak,
ami felkészít a tartósan örömteli párkapcsolatra.

Az esküvő egy pár életének kétségkívül kiemelkedő eseménye, a kapcsolat „hivatalossá” tétele, elköteleződés vállalása önmagunk, a rokonság és a világ előtt. A legtöbben reményekkel telve lépnek erre az útra, bár ma már nem ritkán felbukkan az a gondolat is, hogy ha nem sikerül, legfeljebb elválunk.
És valóban, miért is kellene élethosszig maradni egy működésképtelen kapcsolatban?

Részletekért kattints a "tovább"-ra

Hiszen adott a lehetőség, hogy jön majd egy jobban passzoló társ, akivel könnyebben mennek a dolgok. Sokan úgy gondolják, hogy erős, független nőként képesek gondoskodni magukról, esetleg eltartani egy gyereket, ki tudják várni, amíg eljön a megfelelő férfi. 
A tapasztalat szerint a szomorú valóság az, hogy a legnagyobb valószínűséggel a következő partner sem lesz jobb. Sőt, mintha gyanúsan ugyanazokat a hibákat mutatná fel a kapcsolat, mint amik miatt az előzőből menekültünk. Akkor hát állapítsuk meg, hogy egy férfi sem jobb a deákné vásznánál, esetleg, hogy nekünk pechünk van a másik nemmel?
Ennél jobbat ajánlunk! Divatos szó a prevenció, és olykor hasznos is. Tehetünk azért, hogy párkapcsolatunkban hosszú távon jól érezzük magunkat, hogy a mindennapok történései ne elsodorják és szétforgácsolják, hanem megerősítsék, és egyre meghittebbé tegyék a társunkkal vállalt köteléket.
Mi szükséges ehhez? Először is szándék nélkül nem megy, ha nincs erre Benned vágy, akarat, mi nem tudjuk Beléd varázsolni. Ha azonban úgy érzed, akarsz tenni a kielégítő, melegséget, biztonságot nyújtó, örömteli kapcsolatért, akkor meghívunk egy közös munkára. A mi dolgunk, hogy megmutassuk, hogyan tudod a mesékben rejlő tapasztalati tudást a párkapcsolatokról a saját életedben hasznosítani. Mert a „Boldogan éltek, míg meg nem haltak…” mögött a női megküzdési módok bonyolult tárháza található, és olyan útmutató az örök férfi-nő problematikához, ami még a modern kapcsolatokban is jól megállja a helyét. A Te dolgod pedig, hogy beleengedd magad a folyamatba, nyitott és kreatív szívvel-lélekkel legyél jelen.

A kurzus 5 alkalomból áll, kéthetenként vasárnap du. 15-19-ig tart. Minden alkalommal másik mesével dolgozunk, különböző párkapcsolati minták, nehézségek és megoldási módok kerülnek terítékre. A módszer sajátossága, hogy az egyéni élethelyzetekre tudunk rátekinteni, mindenki a saját egyedi feladataival és lehetőségeivel kerül szembe, és a saját megoldási stratégiáit tudja megjeleníteni, kidolgozni.
Az időpontok: 2015. okt. 11., okt. 25., nov. 8., nov. 22., dec. 06.
Helyszín: XIV. ker., Gyarmat u. 74/a, a Bosnyák tértől gyalogosan 5 perc, ill. a ház előtt ingyenesen tudsz parkolni.
Ára: 44.000,-; részletfizetés lehetséges, az ár tartalmazza a foglalkozásokon használt eszközöket.
A csoport maximális létszáma 8 fő, hogy az egyénre szabott figyelmet és a csoportból fakadó előnyöket minden résztvevő maximálisan élvezze.
Csoportvezetők: Lentulay Edina, coach, meseterapeuta; Temesvári Petra pszichológus, meseterapeuta; Török Gabriella Gordon tréner, meseterapeuta.

További információ, jelentkezés: Temesvári Petra, 06-20-541-3910meseselet@gmail.com.

Várunk szeretettel!

« vissza 2015.08.23.